Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η τρελή επιστροφή της Loica*( πιο τρελή από ποτέ)



Θεωρία της Loica νούμερο 4


Όταν πιστεύεις ότι τα όνειρα σου πραγματοποιούνται μέσω της θετικής ενέργειας και του μαγνητισμού. Είσαι παρανοικός ;ολίγοντι τρελός; Είσαι και αυτό.

Η τρέλα έχει την δική της ιστορία ( όπως και ο δρόμος..). Στην διάρκεια των αιώνων είχε διαφορετική μορφή, διαφορετικούς αποδιοπομπαίαους τράγους, άλλο όνομα. Πάντοτε όμως αντιπροσώπευε το Ξένο, το Αποκλίνον από τη νόρμα. Όλοι είμαστε λίγο εώς πολύ τρελοί.Όλους μας γοητεύει στο βάθος.Μας εξιτάρει.

Το να πιστεύεις λοιπόν πως τα πράγματα στην ζωή τα προκαλείς εσύ και η ενεργεία σου δεν είναι και πολύ "φυσιολογικό". Είναι τρελό να πιστεύεις πως θα πετύχεις ένα στόχο χωρίς όμως να'χεις και ένα καλά οργανωμένο πλάνο. Απλά να το έχεις στο περίπου, να τριγυρίζεις εκεί που όλα έχουν να κάνουν με αυτό.
 Να παθιάζεσαι , να μιλάς με εμμονή γι' αυτό, να πρήζεις τους φίλους σου, να τους μαγνητίζεις, να τους χρησιμποποιείς για να γράψεις στο blog σου(με την καλή έννοια), για να γράψεις την προσωπική σου ιστορία.

Ο στόχος δεν έρχεται πάντα με γραμμική πορεία πραγματοποίησης μικροστόχων, μπορεί να επιτευχθεί και μέσω μιας παράλληλης ενασχόλησης με διάφορα μικροπράγματα που από εκεί που δεν το περιμένεις σε οδηγούν στο όνειρο.

Χωρίς την τήρηση ενός αυστηρού προγράμματος και στρατηγικής ο πλάγιος/ ελεύθερος/μοιραίος ή όπως αλλιώς μας αρέσει τρόπος για να φτάσεις στο επιθυμητό, κρύβει ένα μυστικό. Ζείς πιο πολύ τις μικρές στιγμές χωρίς το ψυχαναγκαστικό άγχος να επιτευχθεί ο στόχος σου, ο οποίος καταλήγει  να γίνει αυτοσκοπός. Συνεπώς, με το που ολοκληρωθεί ίσως η ζωή σου φανεί μάταιη..μετά την ολοκλήρωση του στην οποία  έχεις τόσο  επενδύσει..τι; και η ματαιοδοξία σου χτυπάει την πόρτα..

Είναι τρελό ή όχι να πιστεύουμε στην πραγματοποίηση των ονείρων μας μέσω της έντονης ζωής και της θετικής προδιάθεσης μικρή σημασία έχει. Αυτή η τρέλα πολλές φορές είναι η ίδια η ζωή, μπορεί να σου δείξει το προσωπικό σου νόημα και να δώσει αξία στους μικροστόχους/ στιγμές.


Άφησε την να σε παρασύρει...Είμαστε ακόμη αρκετά ελεύθεροι να νιώθουμε τρελοί και να 
δημιουργούμε χωρίς τoν φόβο να μας στείλουν στην Ιερα Εξέταση όπως τις μάγισσες στον Μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου